Jeans & jongerenmode

Wie heeft er nu niet een favoriete jeans in de kast, die je het liefst elke dag zou dragen?


Hiervoor kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden qua jeans, broeken en bermuda’s, zowel in pasvormen als ook in de verschillende kwaliteiten en kleuren. Opties te over dus!

VOORJAAR 2022

Afgelopen najaar zagen we in de wintercollecties al behoorlijk wat kleur, maar waar je in de winter veel warme en donkere tinten zag, worden de kleuren nu echter frisser en helderder. De collecties zijn niet langer voornamelijk blauw, maar zitten nu vol van verschillende vrolijke kleuren! Daarnaast komt er een steeds groter aanbod in uni items. Prints blijven ook aanwezig, maar verliezen wel een beetje terrein. Een andere belangrijke vernieuwing in de jeans- en jongerenmode is de invloed van sportswear, zowel in materialen als in uitstraling.

Het beste voorbeeld van deze invloed is ons nieuwste merk QUBZ, wat we afgelopen najaar voor het eerst in de winkel hadden. Dit jonge merk blinkt uit in clean, strak en simpel design in mooie technische materialen. De collectie bestaat uit sweaters, jacks, poloshirts, t-shirts, broeken en bermuda’s. Allemaal uni van kleur en uitgevoerd in de kleuren navy, lichtgeel en aqua.

No Excess brengt dit seizoen een hoofdcollectie die te verdelen is in verschillende kleurgroepen, waarin veel vernieuwingen te zien zijn. De eerste kleurgroep bestaat uit zalmroze, offwhite en een vergrijsde blauwtint, wat zorgt voor een fris en vernieuwend kleurbeeld. De tweede kleurgroep is totaal anders, in verschillende tinten groen. Van een donkere armygroene tint tot fris en zomers limegroen, een super stoer geheel. In de hoogzomercollectie komt hier nog een derde kleurbeeld bij, namelijk petrol met paars en wit, wat stoer is, maar toch heel fris oogt. Al met al is de No Excess collectie van dit seizoen dus een kleurig geheel.

Ook de collectie van Gabbiano is in te delen in 3 kleurgroepen. Het eerste kleurbeeld herkennen we nog van het najaar – marineblauw met okergeel – maar is dit keer veel frisser en zomerser uitgevoerd. In de tweede kleurgroep blijft de marineblauwe basiskleur, maar wordt deze gecombineerd met een frisse mintgroene kleur. En later in het seizoen komt daar nog een derde kleurgroep bij, namelijk een hele zomerse groep bestaande uit lichtblauw en zacht oranje.

Maar als je het over kleur hebt, heb je het natuurlijk over A Fish Named Fred! Zoals altijd is de collectie van AFNF opgebouwd rond een thema. Dit seizoen is dat thema “La Dolce Fretta”, oftewel dit seizoen gaat Fred naar Italië! Olijven, scooters, limonchello of de mille miglia, je kunt het zo gek niet bedenken of het zit in de collectie. Dit thema barst zoals vanouds van kleur, natuurlijk met blauw, maar ook rood, roze, groen en geel komen terug en zorgen voor een vrolijk en fris beeld!

Naast de tops uit deze collecties hebben we dit seizoen ook weer heel veel mooie jeans, broeken en bermuda’s om dit mee te combineren. Hierin is ook veel vernieuwing terug te zien, zoals linnen- of jerseykwaliteiten en verschillende prints en ruiten, waardoor de broek wat meer aandacht krijgt in het geheel. Maak het geheel af met een zomerjack, tussenjack of overshirt, voor ieder is er wat wils!


Onze merken: No Excess – QUBZ – Alberto – A Fish Named Fred – Gabbiano –
Born with Appetite – MAC – Marco Manzini – Olymp

 

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode