Casual mannenmode

Wat je smaak of stijl ook is – klassiek, gekleed of juist sportief – in ons casual segment kun je alle kanten op. Spijkerbroek, pantalon of bermuda, colbert of jack, trui of vest, overhemd, t-shirt of poloshirt: er zijn opties genoeg.


VOORJAAR 2022
Waar de winter nog het seizoen van de donkere basiskleuren en warme tinten was, is het kleurgebruik in de zomer natuurlijk veel frisser. Dit seizoen wordt er een vol van kleur! Zowel lichte basistinten als felle kleuren komen veel voor. Blauw blijft natuurlijk een belangrijke basiskleur, aangevuld met beige, wit, groen, aqua en zalmroze… Alles kan dit voorjaar!

Ons klassieke vak met merken als Baileys, Giordano, Culture en Marco Manzini zorgt voor een sterke basis. Zoals altijd is blauw hier een belangrijke basiskleur en ook beige en wit komen regelmatig voorbij. Met de toevoeging van de belangrijkste accentkleuren groen en zalmroze is dit geheel op te delen in verschillende prachtige kleurgroepen. Deze vormen ieder een klassiek en rustig beeld, waarin de geklede man zich volledig kan vinden.

De collectie van State of Art sluit hier perfect op aan en is in te delen in 3 verschillende kleurbeelden. Allereerst natuurlijk het klassieke beige-blauwe plaatje, dat het ieder seizoen weer goed doet. Daarnaast is er de tweede kleurgroep met groen als basistint, wat aangevuld met een oranje accentkleur zorgt voor een wat spannender en vernieuwender beeld. In de derde kleurgroep zorgt de felle zalmroze accentkleur voor een heel fris en super zomers geheel.

Dit seizoen hebben we voor het eerst in lange tijd ook het jongere broertje van State of Art, Bluefields, weer in onze collectie. Deze collectie bestaat uit één zachte kleurgroep met verschillende beiges en vergrijsde groenen. Dit zorgt voor een heel rustig, maar toch ook heel modisch beeld.

We complementeren ons casual segment met de collectie van Fellows. Deze is op te delen in 2 kleurbeelden, waarin in beide gevallen zomers beige een belangrijke rol speelt. In de eerste kleurgroep is dit aangevuld met marine, waardoor het een klassiekere uitstraling krijgt. En in de tweede kleurgroep komt hier aqua bij, wat juist zorgt voor een frisser en zomerser geheel.

De verschillende tops uit deze wintercollecties zijn gemakkelijk te combineren met de casual broeken, pantalons en bermuda’s van onder andere MAC, Meyer en Comeback. Hierbij kun je kiezen voor een neutrale broek, maar je kunt er ook voor kiezen om het accent juist op de broek te leggen. Dit kun je doen door een broek te nemen in een aparte kleur, een dessin of een vernieuwende stof. Maak het geheel af met een mooi zomerjack of colbert naar keuze en je bent klaar om te gaan, in een casual stijl die precies past bij je eigen smaak!


Onze merken: State of Art – Fellows – Baileys – Giordano – Culture – Marco Manzini – Camel Active – Meyer –
Comeback Fashion – MAC – Born With Appetite – Sea Barrier – S4 – Bluefields  

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode