Hofleverancier

De Lau // Mode: Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

OorkondeKoning Willem I voerde in 1815 het predikaat ‘Hofleverancier’ in. Dit predikaat geeft bedrijven het recht om het Koninklijke wapen te voeren, met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. De Koningin kan het predikaat toekennen aan kleine en middelgrote ondernemingen die een zeer belangrijke plaats innemen in hun regio en minimaal honderd jaar bestaan. Het predikaat ‘Hofleverancier’ wekt vertrouwen bij het publiek, omdat het staat voor kwaliteit, soliditeit en continuïteit van een onderneming en de persoonlijke integriteit van de ondernemer.

Op zaterdag 13 mei 2006, tijdens de officiële jubileumviering van 100 jaar De Lau Mode, deelde burgemeester Veltman van Someren het heuglijke nieuws mee dat De Lau Mode vanaf 2 mei 2006 het koninklijk wapen met de toevoeging bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier mag voeren. Dit is voor ons een enorme eer en iets waar wij enorm trots op zijn.

DE LAU MODE met de vleug mee

 
 
 

Met de vleug mee

Ter gelegenheid van ons jubileum heeft historicus Wim Maas een boek geschreven over 100 jaar De Lau Mode: “Met de vleug mee”, 100 jaar De Lau Mode.