Kostuums & Gelegenheidskleding

Bepaalde gelegenheden vragen nou eenmaal om een speciale outfit.  Gekleed, feestelijk, zakelijk of ingetogen – wij hebben het!
Naast het assortiment mannenmode is er ook een afdeling trouw- en gelegenheidskleding, waar je voor veel verschillende gelegenheden een perfecte outfit kunt vinden.

Voor bepaalde gelegenheden zoals een feest, een begrafenis of op het werk is een kostuum of combinatie een geklede keuze.

Een keuze die lang niet altijd saai of braaf hoeft te zijn. Een modern en goed passend kostuum of colbert wordt steeds vaker gesignaleerd in het modebeeld en op tv en kostuums en colberts zijn tegenwoordig in verschillende pasvormen, kleuren én prints verkrijgbaar.

Combineer dit met een mooi uitgewerkt overhemd en eventueel een stropdas of strik en je bent klaar om voortreffelijk op welke gelegenheid dan ook te verschijnen

Ook voor de nieuwe en/of jonge kostuumdragers zijn er meerdere opties. Sinds een aantal seizoenen verkopen wij het “sneakersuit”, een jong, kort en slank gesneden kostuum voor een instapprijs van €199,95! Maar ook in andere pasvormen hebben we modische kostuums voor een voordelige prijs. Dus heb je een feest, een sollicitatie of presentatie, dan kun je er ook met een kleiner budget perfect gekleed op staan.

Daarnaast moet op iedere bruiloft het bruidspaar het absolute stralende middelpunt zijn. Een bruidegom wil daarom op zijn mooist op deze speciale dag verschijnen. Hierbij kan een trouwgilet met bijpassende stropdas of strik een mooie aanvulling op het kostuum zijn.

Ook de vaders van het bruidspaar en de andere mannelijke bruiloftsgasten kunnen bij ons terecht voor een mooi kostuum of een geklede combinatie. Dit alles voor aantrekkelijke prijzen en goede, mooie kwaliteiten.


Onze merken: Common Sense – Born with Appetite – Digel – Comeback Fashion – Olymp –
Giordano – Culture – Brinkleys Wedding Fashion

 

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode