corona-update

Op dit moment zijn het vreemde tijden in Nederland en daarbuiten. Wij begrijpen dat het voor sommige mensen een flinke drempel is op dit moment om naar de winkel te komen om kleding te kopen. Daarom hebben wij een aantal opties om je hierbij tegemoet te komen.

Voorlopig zijn wij gewoon weer elke dinsdag t/m zaterdag geopend volgens onze reguliere openingstijden.
Tijdens deze openingstijden kun je sowieso bij ons terecht. Hiervoor hebben wij een aantal (hygiënische) maatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid. Dit houdt onder andere in dat wij voldoende afstand bewaren, slechts een aantal mensen tegelijk toelaten en onze handgrepen, kassa, balie, pinapparaat, etc. regelmatig reinigen.

Mochten deze tijden je niet uitkomen of wil je liever helemaal privé in onze winkel komen? Dat kan. Neem dan even telefonisch contact met ons op via 0493-491593, dan kunnen we samen een afspraak maken.

Daarnaast staan de impressiefoto’s van onze nieuwe collectie op onze website en updaten wij onze social media accounts regelmatig met foto’s van onze voorjaarscollectie zodat je op de hoogte kunt blijven van al het nieuws. Mocht je hierop iets zien wat je graag wilt hebben of waarover je meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Hopelijk tot heel snel in onze winkel!

Reacties uitgeschakeld